Om den nya bloggen.

Välkomna till vår nya blogg!

Vi startade den här bloggen av två anledningar. Den första är att vi tycker det är jättekul att själva läsa husbyggarbloggar då vi själva går i de tankarna. Man lär sig så mycket av andras erfarenheter och misstag och blir inspirerad av deras ideér och dessutom är det roligt att se hur arbetet går framåt.
Den andra anledningen är att många husbloggar är väldigt nischade, de handlar ofta bara om en sak, t ex själva bygget eller en viss inredningsstil. Vi kände att det saknas en blogg som tar upp allt som har med hem och hus att göra, både utsidan och insidan och själva processen. Förhoppningsvis kommer denna nya blogg att fylla de syftena.

Ni kommer att få läsa om allt möjligt som har med hem och hus att göra och även få se massor av bilder så är du intresserad av ditt hem, oavsett om du bor i lägenget, hus eller koja, så kommer du förhoppningsvis få ut något av att läsa om våra framgångar och misslyckanden :)

Vår andra blogg http://exxa.blogg.se kommer självklart att finnas kvar och uppdateras i princip varje dag. Skrytbygget är inte vår nya blogg utan vår andra blogg, det finns en skillnad där :)

Hoppas att ni kommer gilla den!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0