Drömmen om ett fint badrum.

Svenska badrum är över lag ganska trista tycker jag. Alla innehåller en dusch, en toalett, ett handfat och en sån där silverfärgad handukshållare. Vissa lyxar till det med helkaklat och kanske ett bubbelbadkar.

Jag har alltid drömt om ett stort lyxigt och lite annorlunda badrum som ska ligga i anslutning till sovrummet eller "the master suite". Något som skulle vara riktigt annorlunda skulle vara svart marmorgolv och helkaklat med svart melerat kakel, hur ofta ser man det? Ett sånt rum blir ju ganska mörkt så självklart skulle man få sätta in en del fönster och spots i taket för att ljusa upp det ordentligt.

image23
Bild från ett privat hus.Grått skulle även fungera tror jag och detta badrummet är riktigt fint:

image24
Bild från ett privat hus.

Duschar kommer ju i många olika varianter, draperi, skjutdörrar, inbyggt... Nedan visas en... tja... ganska annorlunda lösning. Men fräck :)

image25
Bild från ett privat hus.


Jag vet iaf att jag vill ha ett bubbelbad för två personer. Det ska vara placerat så man dels ser ut genom ett fönster och dels ska det vara mitt emot en sån där dubbel eldstad, alltså en brasa som är byggd mellan två rum så att man kan se den från två olika rum. Ungefär så här (inte designen för övrigt alltså):

image26
Bild från EHM.


Vad tycker ni läsare? Hur ska era badrum se ut?

Kommentarer
Postat av: jenny

inte dåligt :P

2008-04-25 @ 07:58:11
URL: http://jnyyy.blogg.se
Postat av: http://TUMADRE.blogg.se

Fint!:) *avundsjuk*

2008-04-25 @ 09:42:08
URL: http://TUMADRE.blogg.se
Postat av: melina

svar:nja,skulle dock vilja byta ut till vitt men det är inget jag orkar med,bor endå med f´öräldrarna.designar mitt eget när jag flyttar om några år haha

ha en bra fredag

2008-04-25 @ 15:08:31
URL: http://mmelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0